Duguláselhárítás Gyorsszolgálat

A dugulás mindig a legrosszabbkor jön. Megszüntetjük problémáját hétvégén, ünnepnapokon 1-2 órán belül! A lefolyók és csatornák előre nem látható okok miatt dugulhat el. Zsíros, olajos, oda nem illő dolgokat próbálunk eltávolítani a csatornákon keresztül. Vízköves cső beszűkülés, vagy kerti szennyvízproblémák. Semmilyen dugulás nem állhat utunkba! Függetlenül a hiba okától, mi megoldjuk Önnek! Lakossági és közüzemi területek duguláselhárítása német technológiával!

Csatorna karbantartás

Lakossági és közüzemi csatornák rendszeres karbantartását vállaljuk! Különösen a rosszul tervezett, vagy kivitelezett csatornarendszer tartogathat meglepetéseket. Ezekben az esetekben rendkívül fontos a rendszeres karbantartás, mert annak hiánya komoly költségekkel járó munkákat vonhat maga után.

Woma csatornatisztítás

Nagynyomású Woma mosó a leghatékonyabb ismert csatorna tisztító eszköz. Nagy tisztítási hatékonyság és környezetbarát működés jellemzi. Nagy nyomású vízsugárral és rotációs feje segítségével tisztítja meg a szennyeződött csatornát.

Kamerás meghatározás vékony és vastag vezetékre

Amikor dugulás történik nem mindig egyértelmű, hogy hol helyezkedik el a csatornarendszerben. A régebbi mechanikus módszereknek általában bontás volt a vége. A rohanó digitális fejlődés által mára már endoszkópos kamerával végezzük ezeket a beavatkozásokat. Vékony és vastag vezetékre is.

Vízszerelés

Teljes fürdőszoba, konyha, WC és vizes helyiségek komplett vízhálózatának kiépítése. Ázások, szivárgások, kerti és sima csőtörések műszeres feltárása és hibaelhárítása. Vízvezetékek javítása és cseréje Pest megyében és vonzáskörzetében. Elzárók, sarokszelepek, golyóscsapok, csaptelepek cseréje és beépítése.

duguláselhárítás
duguláselhárítás pest
közüzemi duguláselhárítás
ipari duguláselhárítás
csatorna karbantartás
vízszerelés
csatorna tisztítás
woma
woma tisztítás
duguláselhárítás gyorsszolgálat

birodugulas.hu © 2021 | Minden jog fenntartva!

birodugulas.hu © 2021 | Minden jog fenntartva!

Készítette: itmegoldas.hu